Palvelut

Meditaatio | Läsnäolo | Arvostava kosketus

Kehoterapiat ja hieronnat

Chi Nei Tsang - vatsahieronta

Tuhansia vuosia vanha Kiinalainen hoitomuoto. Hoidon tarkoituksena on vapauttaa kudoksiin syntyneitä jännityksiä, puhdistaa kehoa kuona-aineista sekä tehostaa nestekiertoa. Hoidossa käsitellään pääasiassa vatsan aluetta syvillä ja pehmeillä otteilla. Hoito pudistaa, energisoi fyysisesti ja henkisesti, tasapainottaa tunteita, tuo lisää tilaa kehoon sekä helpottaa hengitystä.

Kesto: 75 min
Hinta: 75 €

Ajanvaraus (Slotti.fi)

Video, jossa kerron vatsahieronnasta (YouTube)

Ayurvedinen hieronta

Vain naisille

Hellii ja herättelee naisenergiaasi. Vahvistaa ja tukee naiseuttasi. Rinnat ja sydän muodostavat suoran yhteyden sydänkeskukseemme. Sydän on tunteiden ja tietoisuutemme keskus, ja rinnat ovat antamisen ja vastaanottamisen alue. Energeettisesti kaikki tunteemme vaikuttaa myös rintoihimme. Sydämen aktivointi ja tasapainottaminen laajentaa tietoisuutta ja vahvistaa luovuutta. Tunteiden tunnistaminen helpottuu ja tavoitat rakkauden, myötätunnon, onnen ja ilon helpommin. Hoidon aikana käyn läpi Marma-pisteitä, jotka ovat kehon eri kudosten risteytyskohdissa. Rintahieronta on tärkeä osa hoitoa.

Kesto: 1,5 h
Hinta: 90 €

Ajanvaraus (Slotti.fi)

Video, jossa kerron Ayrvedisesta hieronnasta (YouTube)

Intuitiivinen hieronta

Anna itsellesi reilusti aikaa. Heittäydy täysillä olemaan itsesi kanssa. Sinulta ei vaadita, eikä sinun tarvitse suorittaa mitään. Olet ja vain olet tässä hetkessä, kuulostelet mitä omassa kehossasi, temppelissäsi, tapahtuu. Luotat tämän hetken tuomaan vapauteen, ilman yritystä saavuttaa jotain tai tuntea jotain erityistä.

Antaudut hiljaisuudelle ja syvimmälle olemuksellesi, joka on vain sinussa. Kuuntelemalla kosketusta kehollasi ja arvostamalla sitä herkkää olemustasi. Pääset käsiksi syvään rentouteen, meditatiiviseen tilaan, joka sinussa on aina ollut.

Kesto: 1,5 h
Hinta: 90 €

Ajanvaraus (Slotti.fi)

Rauhoittava kasvohieronta

Kasvot ovat tärkeä osa kehoamme. Usein kasvoihin kertyy jännityksiä ja stressiä, jota ei itse edes huomaa.

Tässä lempeässä käsittelyssä sinun tarvitsee vain maata ja rentoutua. Sillä välin hieron hitain lempein liikkein kasvojen, kaulan ja niskan aluetta. Hieronnan jälkeen saat kasvoillesi kosteuttavan naamion. Jos haluat, sillä aikaa kun naamio vaikuttaa, soitan rauhoittavia äänimaljoja rentoutumisen syventämiseksi.

Kun kasvosi rentoutuvat, tulee luonnollinen kauneutesi esiin. Saatat huomata, että hoidolla on suuri merkitys sille, milten raikkaalta ja hyvinvoivalta näytät.

Kesto: 75 min.
Hinta: 75 €

Ajanvaraus (Slotti.fi)


Sointukylpy ja äänimaljahoidot

Äänimaljahieronta

Äänimaljahieronta perustuu yli 5000 vuotta vanhaan Veda-menetelmään, sointujen vaikutuksesta parannuskeinona. Toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi sekä kehoa, että mieltä. Äänimaljat asetetaan vaatetetun kehon viereen tai päälle jolloin kehon solut alkavat värähtelemään maljojen tuottaman äänen mukana. Kuvittele, miltä järven pinta näyttää, jos kivi putoaa veteen. Liikkeen aiheuttama värähtely etenee vedessä samalla tavalla kuin äänet etenevät hoidon aikana kehossa. Kehossamme on paljon vettä, joten äänen värähtely etenee helposti.

Kesto: 1 h
Hinta: 60 €

Ajanvaraus (Slotti.fi)

Rumpuhoidot

 Rumpuhoito kahdelle

Tervetuloa ystäväsi kanssa rauhoittumaan ja rentoutumaan. Makaatte lämpimästi viltin alla ja koette rummun syvän ja matalan äänen sekä rummun tasaisen sykkeen.

Tämä äänimaailma tuo levollisuutta kehon toimintoihin ja mielen ylivilkkauteen, sekä tuo helpotusta stressiin ja hermostuneisuuteen.

Rummutus tuntuu värähtelynä eri puolella kehoa, resonointi voi tapahtua jopa solutasolla.

Tämä auttaa laukaisemaan jännityksiä ja tukoksia. Värähtely mahdollistaa aineenvaihdunnan vilkastumisen, joka taas keventää olemustamme. Kehon rentoutuessa sydämen syke ja mieli rauhoittuu.

Rumpuhoitoon sisältyy myös hellät energiasivelyt.

Alku-ja loppukeskusteluineen kannattaa varata 1,5 h.

 Hinta 80 euroa.

Ajanvaraus (Slotti.fi)

Rumpuhoito yhdelle

Kaipaatko miellyttävää rentoutushetkeä ja rauhoittumista arkeen? Haluatko lisää energiaa ja elämänvoimaa?

Rummun syvä ja tasainen rytmi hoitaa sekä kehoa että mieltä. Verenkierto ja aineenvaihdunta vilkastuvat ja sydämen syke ja mieli voivat rauhoittua. Se tuo tasapainoa ja rauhallisuutta mieleen ja olemukseen.

Rumpuhoitoon sisältyy myös hellät energiasivelyt.

Vain kokeilemalla ja itse kokemalla voit oppia tuntemaan rummun voimaannuttavan sykkeen.

Alku-ja loppukeskusteluineen kannattaa varata 1.5h

Elokuun loppuun hinta on 71 euroa

Ajanvaraus (Slotti.fi)

Meditaatiot ja työpajat

Järjestän voimallisesti ja syvällä vaikuttavia aktiivisia meditaatioita sekä työpajoja. Läsnäolo- ja tietoisuustaitojen harjoittaminen helpottaa elämää monella alueella.

  • Meditaatioissa voi käyttää omaa ääntään ja purkaa erilaisia tunteita, stressiä ja pahaa oloaan.
  • Työpajoissa tutkitaan jotain teemaa kuten esimerkiksi vihaa tai kuolemaa.

HInnat vaihtelevat tilaisuuden sisällöstä ja kestosta riippuen.


© 2020 Tietoisuuden Talo, Chetana
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!