Työpajat

Meditaatiot | Vihatyöpajat | Kuolematyöpajat

Meditaatiot

Läsnäolo- ja tietoisuustaitojen harjoittaminen helpottaa elämää monella alueella. Järjestän voimallisesti ja syvällä vaikuttavia aktiivisia meditaatioita. Näissä meditaatioissa voi käyttää omaa ääntään ja purkaa erilaisia tunteita, stressiä ja pahaa oloaan.

Meditaatio antaa mahdollisuuden kasvuun ja parempaan itsetuntemukseen. Aktiivisia meditaatioita on pehmeästä voimakkaampaan ja useimmat niistä sopivat kaikille.

Usein ihmismieli on kiinnostunut monimutkaisista asioista. Aktiivinen meditaatio on yksinkertaista, olennaista on tiedostaa kehon ja mielen liikkeet. Ajan myötä tekeminen ja yrittäminen katoavat, meditaation syvin olemus, tietoisuus tulee paikalle.

Osho Kundaliini meditaatio

Lempeän aktiivinen meditaatio, jossa fyysinen liike on osa meditaatiota. Meditaation kehittäjä Osho ( Rajneesh ) uskoi vahvasti, että ulospäin suuntautuva liike on tarpeen, koska modernin ihmisen on vaikea pysyä paikallaan. Tarkoituksena ei ole koskaan vain istua, sillä useimmiten liike auttaa ihmistä pysähtymään ja pääsemään käsiksi omaan tyyneyteen ja tasapainoon.

Joka tiistai vuoden 2021 loppuun saakka

  • Uudenmaankatu 33, Helsinki
  • Tiistaisin klo. 15.30 - 16.30 ( Huom! ei 2.11.2021) 
  • Hinta on 10 euroa. 

Joustavat vaatteet päälle, ensimmäinen puoli tuntia on aktiivinen osa. Lopussa tarvitset lämmintä vaatetta päällesi, kun olemme paikallaan.

Ilmoittaudu sähköpostilla: taina.koskimaki@gmail.com

Kuolematyöpajat

Tässä työpajassa käymme yhdessä läpi ajatuksiamme, tuntemuksiamme ja pelkojamme kuolemaan liittyen. Teemme matkaa liikkeen, äänen, hengityksen, maalaamisen ja puheen kautta.

Tämä työpaja on tarkoitettu sinulle, joka haluat pysähtyä kuolema teeman ympärille. Ehkäpä sinulla on jokin sairaus tai jostain toisesta syystä olet pohtinut kuolemaa ja haluat löytää turvallisen tilan asian prosessoinnille.

 2021, Helsinki

  • Seuraavat kuolema työpajat on 5.10 ja 26.10.  Ryhmäkoko on pieni ja turvallinen, max 8 henkilöä. 
  • Työpajan hinta on 59 euroa. Sisältää materiaalikustannukset, teetarjoilun sekä ALV 24%
  • Ota yhteyttä, kysy lisää!

Video, jossa kerron kuolematyöpajasta (YouTube)

Vihatyöpajat

Miten sinä koet ja tunnet vihan? Kuinka ilmaiset omaa vihaasi?

Viha on yksi perustunteistamme, joka tukahdutettuna voi viedä elinvoimaa ja latistaa elämää.

Tiedostamalla vihan tunteen itsessäsi ja ilmaisemalla sitä turvallisesti saat voimaa ja sisua tehdä asioita.

Parhaimmillaan viha antaa päättäväisyyttä toimia ja rohkeutta mennä eteenpäin.

Viha on myös voimaa, jonka tehtävänä on suojella ja puolustaa. Vihan kautta voi löytää omat rajansa ja keinot miten niistä voi huolehtia ketään vahingoittamatta..

Jos tunteet eivät pääse virtaamaan, ne voivat varastoitua kehoon. Tässä ryhmässä vihan tutkiminen tapahtuu hengityksen, äänen ja liikkeen kautta.

Harjoitukset ovat helppoja ja turvallisia. Jokainen käy omaa prosessiaan läpi. Kuulostelemme miltä tuntuu ottaa oma tila haltuun. Annamme tunteen tulla näkyväksi, kun samaan aikaan tilassa on myös muita.

Lokakuu 2021, Helsinki

  • 2.10.2021. klo.13.30-17.30 Helsinki Suvilahti, Esitystaiteen keskus. 
  • Ilmoittaudu Slotti.fi kautta

Video, jossa kerron vihatyöpajasta (YouTube)