Työpajat

Meditaatiot | Vihatyöpajat | Kuolematyöpajat 

Vatsahieronta työpaja

Keskiviikkona 2.2. klo.18.00 - noin 20.00 
Tämä online vatsahieronta työpaja tapahtuu pareittain, oman kodin lämmössä. Annamme ja vastaanotamme hierontaa koko vatsan alueelle.
Vatsahieronnan avulla voi löytyä keino vapauttaa vatsalihasten jumia, jolloin on myös helpompi hengittää ja kehon luonnollinen ryhti voi löytyä. 
Vatsahieronnan muita hyötyjä; 
-lisää verenkiertoa vatsan alueelle
-lisää suolen peristaltiikkaa- liikettä
-vähentää ummetuksen oireita
-apua painonpudotuksessa
-lievittää stressivatsan oireita
-helpottaa kuukautiskivuissa/lihaskouristuksissa
-vapauttaa fyysistä ja henkistä jännitystä
-kannustaa rentoutumiseen

Työpajan hinta on 20 euroa per masu

Kuolematyöpajat

Tässä työpajassa käymme yhdessä läpi ajatuksiamme, tuntemuksiamme ja pelkojamme kuolemaan liittyen. Teemme matkaa liikkeen, äänen, hengityksen, maalaamisen ja puheen kautta.

Tämä työpaja on tarkoitettu sinulle, joka haluat pysähtyä kuolema teeman ympärille. Ehkäpä sinulla on jokin sairaus tai jostain toisesta syystä olet pohtinut kuolemaa ja haluat löytää turvallisen tilan asian prosessoinnille.

 2021, Helsinki

  • Seuraavat kuolema työpajat on: 30.11.2021 Ryhmäkoko on pieni ja turvallinen, max 8 henkilöä. 
  • Työpajan hinta on 59 euroa. Sisältää materiaalikustannukset, teetarjoilun sekä ALV 24%
  • Ota yhteyttä, kysy lisää!

Video, jossa kerron kuolematyöpajasta (YouTube)

Meditaatiot

Läsnäolo- ja tietoisuustaitojen harjoittaminen helpottaa elämää monella alueella. Järjestän voimallisesti ja syvällä vaikuttavia aktiivisia meditaatioita. Näissä meditaatioissa voi käyttää omaa ääntään ja purkaa erilaisia tunteita, stressiä ja pahaa oloaan.

Meditaatio antaa mahdollisuuden kasvuun ja parempaan itsetuntemukseen. Aktiivisia meditaatioita on pehmeästä voimakkaampaan ja useimmat niistä sopivat kaikille.

Usein ihmismieli on kiinnostunut monimutkaisista asioista. Aktiivinen meditaatio on yksinkertaista, olennaista on tiedostaa kehon ja mielen liikkeet. Ajan myötä tekeminen ja yrittäminen katoavat, meditaation syvin olemus, tietoisuus tulee paikalle.

Osho Kundaliini meditaatio

Lempeän aktiivinen meditaatio, jossa fyysinen liike on osa meditaatiota. Meditaation kehittäjä Osho ( Rajneesh ) uskoi vahvasti, että ulospäin suuntautuva liike on tarpeen, koska modernin ihmisen on vaikea pysyä paikallaan. Tarkoituksena ei ole koskaan vain istua, sillä useimmiten liike auttaa ihmistä pysähtymään ja pääsemään käsiksi omaan tyyneyteen ja tasapainoon.

Joka tiistai vuoden 2021 loppuun saakka

  • Uudenmaankatu 33, Helsinki
  • Tiistaisin klo. 15.30 - 16.30 ( Huom! ei 2.11.2021)
  • Hinta on 10 euroa.

Joustavat vaatteet päälle, ensimmäinen puoli tuntia on aktiivinen osa. Lopussa tarvitset lämmintä vaatetta päällesi, kun olemme paikallaan.

Ilmoittaudu sähköpostilla: taina.koskimaki@gmail.com

Vihatyöpajat

Miten sinä koet ja tunnet vihan? Kuinka ilmaiset omaa vihaasi?

Viha on yksi perustunteistamme, joka tukahdutettuna voi viedä elinvoimaa ja latistaa elämää.

Tiedostamalla vihan tunteen itsessäsi ja ilmaisemalla sitä turvallisesti saat voimaa ja sisua tehdä asioita.

Parhaimmillaan viha antaa päättäväisyyttä toimia ja rohkeutta mennä eteenpäin.

Viha on myös voimaa, jonka tehtävänä on suojella ja puolustaa. Vihan kautta voi löytää omat rajansa ja keinot miten niistä voi huolehtia ketään vahingoittamatta..

Jos tunteet eivät pääse virtaamaan, ne voivat varastoitua kehoon. Tässä ryhmässä vihan tutkiminen tapahtuu hengityksen, äänen ja liikkeen kautta.

Harjoitukset ovat helppoja ja turvallisia. Jokainen käy omaa prosessiaan läpi. Kuulostelemme miltä tuntuu ottaa oma tila haltuun. Annamme tunteen tulla näkyväksi, kun samaan aikaan tilassa on myös muita.

VIHATYÖPAJA VANTAALLA; PUISTOKULMA HIEKKAHARJU, TALKOOTIE 4 ja HELSINGISSÄ ANNANKATU 29b

Tässä vihatyöpajassa tutkimme yhdessä vihan tunnetta, miten se meissä ilmenee? Voimmeko näyttää vihan tunteita? Miten vihan kieltäminen näkyy elämässämme? Työpajan alussa luomme yhteiset säännöt ja turvallisen ilmapiirin. Tämä vihatyöpaja on hyvin kokemuksellinen. Tulemme liikkumaan, tanssimaan. Kiinnitämme huomiota hengitykseemme. Teemme maadoittavia, kehollisia liikkeitä. Otamme kontaktia jalkoihimme. Käytämme omaa ääntämme eritavoin; möristään ja muristaan. Ilmehdimme ja elehdimme koko kehon läsnäoloa hyväksikäyttäen. Teemme yksinkertaisia harjoituksia, joihin on helppo osallistua. Jokaisella meistä on oma tausta ja historia vihan tunteeseen liittyen, joten jokainen tekee omaa prosessiaan. Täällä emme arvostele toisen tapaa olla tai ilmaista itseään. Kaikkein tärkeintä on, että kunnioitamme toisen tilaa. Vihan tunteen ilmaiseminen ryhmässä on hyvin parantavaa. Tulla nähdyksi keskeneräisenä, inhimillisenä olentona, mitä me kaikki olemme.

Tämä ei ole terapeuttista työskentelyä, jos sinulla on käytössäsi vahvoja masennuslääkkeitä, olethan yhteydessä omaan lääkäriisi. Ilmoittautuminen slotti.fi kautta: https://slotti.fi/booking/tietoisuudentalo/#?service=15

VANTAALLA; 23.3., 6.4., 20.4., ja 4.5.2022 Klo. 18.00 - 20.00 ( voi mennä vähän 20.00 yli) Yhden illan hinta on 35.00 euroa.

HELSINGISSÄ Annankatu 29B 2.4.2022. Klo. 10.00- 14.00 Työpajan hinta on 53.00 euroa https://slotti.fi/booking/tietoisuudentalo/#?service=17

Vihatyöpajaan osallistuvien palautteita:

-ehdottomasti tämä kurssi vaatii jatko-osan -sisältö oli rakennettu todella hyvin aiheen arkaluontoisuus huomioon ottaen -tila oli turvallinen ja ohjaaja arvostava -tuli todella vapautunut olo ja koin olevani osa ryhmää -kiitoksen mahtavalle vetäjälle, teet hyvää työtä -kurssi oli ihana, mutta liian lyhyt -kiitos vetäjälle, sait vaikeasta aiheesta toimivan ja hyvän kokonaisuuden -koin oloni turvalliseksi

Video, jossa kerron vihatyöpajasta (YouTube)

Surun liike kehossani

Tämä hetki on sinulle, joka elät surun keskellä. Kohtaamme sisällämme olevan surun levon ja liikkeen kautta.                                                    Surutyössä oma keho on tärkeä, se kertoo huolenpidon tarpeesta ja on myös suoranainen surutyön väline.              Surutyö auttaa päästämään irti siitä, minkä on peruuttamattomasti menettänyt. Surun ainoa hoito on sureminen.                                              Illan aikana annamme surun olla,  suru saa näkyä ja tuntua. Kuulostelemme miten keho haluaa ilmentää surua. Illan aikana keskustellaan pareittain, vain jos siltä tuntuu. Lopetamme illan teehetkeen.

Seuraava työpaja 16.11 ja 7.12 klo. 17.00 - 19.00                                          Uudenmaankatu 33, Helsinki                                                                   Illan hinta on 26 euroa 

© 2020 Tietoisuuden Talo, Chetana
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!